La Botiga dels Canelons Crossandra

Els canelons com a tu t'agraden

LA BOTIGA DELS CANELONS CROSSANDRA

La Botiga dels Canelons Crossandra, és un negoci familiar de la comarca d’Osona. Des de l’any 2010 vam fer un pas endavant obrint «La Botiga dels Canelons» capdavantera en la venda de canelons exclusivament.

La Botiga dels Canelons Crossandra està especialitzada en l’elaboració de canelons, elaborats de forma totalment artesanal, amb els millors ingredients de proximitat; canelons artesans, com fets a la vostra cuina, sense conservants ni additius.

Tasta la nostra

VARIETAT DE CANELONS

A part dels canelons tradicionals de carn i d’altres especialitats, anem innovant i incorporant noves varietats al mercat.

La Botiga dels canelons Crossandra - La nostra varietat de canelons
La Botiga dels Canelons Crossandra

4 centres

LES NOSTRES BOTIGUES

Els més de 40 anys d’experiència en el sector alimentari garanteixen la qualitat dels productes de La Crossandra, i també la confiança i el reconeixement que rebem de tots els nostres clients. Actualment tenim quatre Botigues dels Canelons (dues a Vic, una a Granollers i una a Barcelona, oberta recentment), i un obrador central a Vic, on elaborem els canelons.

Els nostres canelons a la vostra taula

CANELONS PER EMPORTAR

En aquesta pàgina web podreu trobar tota la informació que necessiteu, sobre les varietats de canelons que fem, els ingredients que utilitzem, fotografies de les nostres instal·lacions, horaris d’obertura i com no, les adreces per tal que pugueu venir a provar els nostres productes. Us convidem a tastar els nostres canelons a la vostra taula. Esperem la vostra visita!

La Botiga dels canelons Crossandra - Canelons per emportar